Yritystiedot

SYNLAB laboratoriopalvelut
Innovatiivinen, nopea, asiakaslähtöinen


Euroopan suurin laboratorioyritys SYNLAB

SYNLAB tarjoaa Suomessa kattavia ja korkealaatuisia laboratoriodiagnostiikkapalveluita lääketieteellisiin ja eläinlääketieteellisiin tutkimuksiin sekä ympäristöanalyyseihin julkisille ja yksityisille terveydenhuollon toimijoille. SYNLABin laboratoriot on sertifioitu ja akkreditoitu kansainvälisten ja EU:n laatustandardien mukaisesti (EAK, EA, ILAC, IAF) samoin periaattein kuin FINAS Suomessa.SYNLABin laboratoriot ovat ISO15189-standardin mukaisia testilaboratorioita.

Olemme Euroopan suurin laboratoriopalveluita tarjoava yritys. SYNLABin palveluksessa on noin 13000 työntekijää. Toimimme tällä hetkellä 35 maassa neljässä maanosassa. Vuotuinen tutkimusmäärämme on noin 400 miljoonaa testiä. Valikoimamme kattaa noin 5000 tutkimusnimikettä ja tämän lisäksi kehitämme vuosittain jopa 100 uutta tutkimusta yhteistyössä yliopistojen ja tutkimusryhmien kanssa, mukaan lukien yrityksen ylläpitämä SYNLAB Academy. Vuoden 2015 liikevaihto oli noin 1,5 miljardia.

Mitä innovatiivisuus on SYNLABille?

Seuraamme intensiivisesti terveydenhuollon kehitystä ja trendejä yli maantieteellisten rajojen ja haluamme olla ensimmäisinä tuomassa uusia toimintamalleja ja ajatuksia diagnostiikkapalveluihin edistääksemme asiakkaittemme terveyttä. Tavoitteemme on tarjota palvelua joka koetaan asiakkaan näkökulmasta nopeana, kohdennettuna ja ennaltaehkäisevänä.

Osa laboratoriopalveluista voidaan tehdä kliinikon tarpeen mukaan suoraan toimipaikassa, jossa näyte otetaan. SYNLABin palvelu kattaa paikalliset vieritestauslaboratoriot, joissa näytteet analysoidaan nopeasti ja luotettavasti lähellä potilasta ja hoitavaa lääkäriä. Onnistuneen lopputuloksen varmistamiseksi vieritestausanalysaattorien tulosten laatua seurataan keskitetysti SYNLABin asiantuntijoiden toimesta. SYNLAB järjestää myös koulutustilaisuuksia asiakkaidensa laboratoriodiagnostiikkaan osallistuvalle hoitohenkilökunnalle.

Miten pystymme tarjoamaan nopeaa palvelua?

Näytteiden kuljetuksen varmuus perustuu luotettaviin ja kattaviin yhteistyökumppaniemme tarjoamiin logistisiin palveluihin. Kuljetuksien sujuvuutta ja olosuhteita seurataan säännöllisesti. Lähimmät laboratoriomme sijaitsevat Tampereella, Turussa ja Tallinnassa missä tehdään valtaosa tutkimuksistamme. Laboratorioissamme hyödynnetään uusimpia ratkaisuja niin näytteiden sisäänkirjaamisessa kuin analytiikassakin. Ratkaisuidemme avulla laboratoriovastaustemme käsittelyaika on ennustettava ja voimme tarjota asiakkaillemme kohdennettua ja korkealaatuista palvelua.

Mitä asiakaslähtöisyys on SYNLABille?

Haluamme asettaa uudet standardit asiakaslähtöisyydelle tarjoamalla asiakkaille kattavan ja korkealaatuisen palvelun laboratoriodiagnostiikan koko prosessiin, aina näytteenotosta vastaukseen ja lausuntoihin asti. Asiakkaidemme palveluksessa ovat SYNLABin suomalaiset ja kansainväliset asiantuntijat. Asiakkaamme voivat ottaa yhteyttä suomalaisiin asiantuntijoihimme virka-aikana diagnostiikan kaikissa vaiheissa. Tämän lisäksi tarjoamme konsultointipalveluita varmistaaksemme laboratoriodiagnostiikkaan liittyvien prosessien sujuvuuden ja korkean laadun.